Vikend

Dobro mi došli...

31.03.2010.

Radoholičar

Danas sa radio skoro 12 sati. Ok, proljeće je, krenulo je i tako i treba. Volim svoj posao, volim kad imam šta da radim i volim kad sam organizovan, isplaniran i kada sve stižem i rješavam onako kako i zamislim. Nekad pomislim da mogu i više i da ne koristim ni pola svog kapaciteta i kako bi mogao da si nađem još nešto i da ispunim one trenutke kada pomislim da sam neiskorišten.

Ili je to samo do dana i raspoloženja. Ne mogu da priznam sebi da sam radoholičar. Ne bi bilo pošteno, ipak znam i da luftam i da par dana jednostavno samo onako ispunjavam "rok službe". Večeras sam uhvatio sebe kako se procjenjujem i poredim sa drugima, kolegama, prijateljima i poznanicima. U odnosu na pojedine jesam radoholičar, vjerovatno za većinu. Ipak, kopkaju me oni za koje smatram da su me nadmašili u ovome. Tračam ih sam sebi i vagam da li sam nešto tu izgubio ili dobio.

Žalim samo one dane sa suncem koje sam propustio. Idealno bi bilo da radim samo po kiši i magli. Volim sunce i jako mi nedostaje kada ga ne vidim po vazdan.